is this a SKÄMT?

tydligen så ska inte rixFM inte sändas i norrbotten mera? haha va? eller är det norrland?

är dom SJUKA  i huvet?

För det första. det finns typ inga radiokanaler här.. MEN visst ta ni RIX också.. det lämnar ju... P1 P2 P3 P4 och Lugna Favoriter kvar till Norrbottningarna. MENA.. varför skulle dom behöva höra lite vanlig musik.. eller så. ORKA det. Skär av dom liiiite till..

En av sakerna jag stör mig mest på här är det sterotypa beteendet.farligt att sticka ut, eller att köra sin egen grej. oavh detta med musiken är altsså en klar motgång för Norrbotningarnas individulalisering. Mena detta blir ju nästan som propaganda.. BARA SR eller lugna.. OJOJ. Fler val ger ju en bräddning även om det bara handlar om musik.

Det händer ofta att jag kör bil och söker efter the Voice eller Din Gata när jag kommer på, JUST det. det FINNS ju inte här. P3 får duga. Däremot har inte Lund LugnaFavoriter och det är också dåligt, men Malmö har ju det så man kanske kan ratta in det.

Iallafall JULEN.. hehe. Som jag brukar säja. Welcome to the good life. Jag har fått så mycket fina och kul grejer, och inte bara i julklapp utan i allmänhet. Åjo.

I måndas Fredas var vi  med mamma på julrean och köpte grejer på MQ, rea det va skoj. Jag Agnes och Mamma. Tjejjerna på stan. Så fick vi likadana klänningar, skor, strumpebyxor och jag köpte en nu lotion ;) ååå vad den luktar gott jag vill bada i den och sen vill jag bara ligga och lukta på mina armar osv (haha...ja, jag vet att jag är skum)..
SÅ jag har alla mina saker staplade på skrivbordet, och dessutom idag så var vi och handlade nyårsgrejer jag och mammsi så hittade vi jättefina smyckeskrin. Ett till mej, ett till mamma och ett till Amanda! :) Jag tror inte Amanda läser bloggen så det kan jag avslöja.

Föresten så har jag ju inte berättat ngt om det jag gav bort och fick till Jul, hihi.

Jag fick 3 par pärörhängen -  2 med guldstift, ett par mindre och ett par större av mamma och Hugo, sen fick jag ett par i titan av Isak ;) hahah Kul att alla i familjen vet vad jag gillar ;) Av Isak fick jag sen en stor flaska hårsprej, det är ju alltid bra.  Till Isak gav jag en DS tröja och han höll upp den mot sig och gick till spegeln så hörde man bara, aaaaaah.. precis som Adam Tensta ;) hahahaha.. vilket passade väl in i hans nya look som HipHop-gansta.. blabla. .:)

Pappa hade köpt sin del av önskelistan på taxfreen så det blev CK- euphoria, lite refill på den för det går endel :) en Virituose mascara med en stor flaska remover, haha Agnes kör denockså nu, mascaran, hon det stora HÄRMET. Hon hade tydligen tjyvlånat den innan och märkt vilken great effect den har, då tänkte hon minsan inte på dom sura pengar jag själv spenderat på den när hon målade sina 40-11 lager  . :( Agnes fick av mig.. Escada parfymen, en bok och.. nått mer som jag inte kommer ihåg.

Mamma och pappa fick Planet Earth filmerna :) måttligt spännande,  Hugo fick av mig en tröjja som är Jäääääääättefin. Helt underbar är den och jag önskar att den krymper i tvätten så jag kan få den.

Sen fick jag en dunjacka model längre och ettpar curlingkängor, precis som jag ville..  sen kanske det var någon mer småsak, som stickade strumpor av farmor, en tavla som var jääättevacker lite sånt. 

men nu är jag iallaafll jääääätttesjuk. :( och dethär inlägget blev jätttelångt.. jaja.
Gott nytt år till er alla och god fortsättning.
Kramar Beata