tankar

Det är ganska lustigt det här, jag har varit borta hur länge som helst.. och ändå är de färdliggjorda bloggdesignsen lika fula som alltid. Det är lika svårt att klura ut det. Jaja, så kan det vara.

Det finns ganska många lustiga saker att skriva om som har hänt i dessa dagar.. altsså dessa snart två månader sen jag kom hem från min mission.. men mitt minne är inte det längsta tyvärr. Jag väntar fortfarande på att veta vad jag ska göra med detta här universitetet till hösten, tänker att imorgon är dagen D då jag har fått nog.. jag måste ringa dit och fråga vad det är som jag ska göra.. Är det liksom inte roligt.. att när vi gick på dom där info-dagarna om universitetet för 3 år sen tyckte jag en sak lät intressant och nu en hel livstid senare så sökte jag in till det.. det är som om jag bara går och väntar på den där lifechangingmoment när jag kommer bli helt tvärt om.. gilla att springa, gå och lägga mig tidigt, göra högskoleprovet för skojsskull och sånna grejer.. det är ju dock sånna grejer som jag gör.. men med yttersta våndan.
Utbildningen som jag sökte heter något som jag inte stavar så bra.. men typ politicians kandidate och ja, det leder kanske till någonsorts politisk medvetenhet kanske? Jag tänker att det hade varit roligare att söka in till kulturama igen eller att jobba som hästskötare i toscana och få 100€ i veckan i stället, men - the show must go on, och jag måste bli en höginkomsttagande vuxen så jag kan köpa massa grejjer och vara jätteupptagen. Ska börja med att bli cirkelledare på sån vuxenutbildning och lära alla italienska så jag kan ha råd med allt jag måste köpa i det nästkommande stycke.
Borde verkligen bara koncentrera mig på att finna mig själv.. var det inte det man skulle göra i Italien? :)
På tal om att finna sig själv, eller att finna någon annan. Pratade just med Sofia den galna bröllopsplaneraren, hon har ju hittat sin Emanuel och nu är det bara för mig att börja planera mitt tal.. och allt annat som hör till när man är best-woman :) Mer än att plannera mitt tal måste jag plannera mina olika outfits och vad jag ska göra med mitt hår, köpa nya skor.. det är så mycket KUL att tänka på.
something old,
something new,
something borrowed,
something blue.
är det inte så man säjer?
Godnatt.
B