Heljen

Altså, sen den dödsssstressiga förra veckan känner jag mig helt befriad av att kolla på mitt schema och se att det är INGET inplanerat de nästa två dagarna.. UUUnderbart. men VAD ska jag göra? Åka till capeeast och/eller köpa nya ljus på ikea...?   Det är nästan tvång på att åka dit och få ut all denna upplagrade stress. --> www.capeeast.se
Vad har hänt då, nu efter tentorna och så skrev jag högskoleprovet igår, gick helt ok, men det vet man ju inte förens man får resultatet.. När jag skrev dett för fem år sedan, med mina nyss fyllda 18 lyckades jag skriva ett 1,3 vilket är lika mycket som Ola Salo, Anna Ternheim och David Batra, medan stackars Alice Bah fick 1,2 poäng..
Troligen får jag 0,2 denna gång, samma som prins Daniel, men vad kan man säja, han är ju ett geni iallafall.
Efter att jag skrivit mitt HP stack jag hem, hade privatfest med exklusiva gäster tills klockan åtta då jag tog tåget till Umeå. "Tyvärr" råkade Luleå precis ha vunnit matchen mot skellefteå och hela tåget var fullt av galna gravt alkoholpåverkade hockykillar, så det blev en konstig-rolig tågresa som man sent kommer glömma. Många sjuka/roliga historier och konsiga grejer tack och lov kom pappa och hämtade mig och joinade jag alla andra på hotellet.
Jag har kommit på ett till jobb till mig. Hotel testare, fast jag gillar inte så mycket hotel. När man väl hittat ett man gillar borde man stanna med det.. som Grand Visconti i Milano eller Plaza i Umeå, kan inte förstå varför dom ville pröva Scantic Syd, det gör vi inte igen om jag får bestämma. Fast jag sov gott och drömde om en hund med glasögon.. to much details? ... dax att sova va? ..okej.
Godnatt då.
B